Myggenäs Marin på Tjörn

AMT båtar – Kärlek till havet!

Kräver du smarta lösningar och sjöegenskaper utöver det vanliga?

Då är AMT båtar rätt för dig. Vår båtbutik och vårt showroom finns på Tjörn – ca 45 minuter utanför Göteborg. Kom in till oss och kika närmare på AMT!

Om AMT båtar

AMT, förkortning för Advanced Marine Tech, strävar efter att med hjälp av avancerad teknik bygga båtar som omedelbart ger en märkbar skillnad för sjövana personer.

De som är erfarna inom båtliv vet vad som fungerar på sjön, och vissa komponenter måste vara av absolut högsta kvalitet för att klara av tuffa förhållanden.

AMT har allt på rätt plats och i rätt kvalitet för att uppfylla dina höga krav på en förstklassig båt. AMT-båtarna har välbalanserade, tysta och kraftfulla dubbelskrov som ger utmärkta sjöegenskaper även under extrema förhållanden. Dessa båtar kombinerar körglädje med en säker gång i alla situationer.

Är du intresserad? Tveka inte att kontakta oss!

Vi jobbar med försäljning

Andreas

Tel. 0304-66 16 49
andreas@myggenasmarin.se

Louise

Tel. 0304-66 16 49
louise@myggenasmarin.se

Häng med på en spännande resa genom AMT:s historia! 

Året var 1987 när företaget såg dagens ljus. Under de första 20 åren var de experter på att tillverka och utveckla högklassiga båtar som underleverantör. Men deras passion för att skapa egna modeller växte sig starkare för varje dag.

Så år 2006 tog de ett modigt beslut – både konstruktörerna och produktionen bestämde sig för att ge sig in i utvecklingen av en helt egen line-up. De ville dra nytta av sin långa erfarenhet och gedigna kunskap inom produktion och produktutveckling för att erbjuda marknadens absolut bästa båtar i 5-6 metersklassen. Och inte nog med det, båtarna skulle vara fullt utrustade redan från fabriken, vilket gjorde det lättare än någonsin att skaffa ett komplett båtpaket.

Med sin erfarenhet skapade AMT ny historia

AMT hade alla verktyg för att skapa ett helt nytt båtmärke. De hade en tydlig vision om framtiden och konstruktörerna samt produktionen var mer än redo att få skapa något helt unikt och eget. Med över 30 års erfarenhet och 30 000 båtar i bagaget väntade de otåligt på chansen att förverkliga sin dröm. Och chansen kom! Två toppmoderna fabriker i Kontiolahti stod redo med en imponerande kapacitet på 1 600 båtar per år.
Så år 2006 blev startskottet för en ny era av kvalitet. AMT båtar presenterade stolt fem helt nya modeller. En våg av fantastiska båtar hade skapats – och AMT var redo att leda båtindustrin in i framtiden.

Vi har sålt AMT sedan 2017 och har alltid varit otroligt stolta över att kunna erbjuda våra kunder kvalité och smarta lösningar.

0
Din offertförfrågan
Din offertförfrågan är tomTillbaka