MYGGENÄS MARIN – STÖRST PÅ MICORE

Micore båtar – kvalitet ifrån Lidköping

Micore båtar är en njutning att köra och tillverkade med kärlek till kvalitet i Lidköping. Micore har tillverkat båtar i över 30 år och arbetat med glasfiberproduktion i 40 år. Vår båtbutik och vårt showroom finns på Tjörn – ca 45 minuter utanför Göteborg. Kom in till oss och kika närmare på Micore!

Om Micore

Micore har tillverkat båtar i över 30 år och arbetat med glasfiberproduktion i 40 år vilket gör att dom har en väldigt bred kunskap om både glasfiberlaminering och båtproduktion. Vi är och har varit Micore största återförsäljare i många år. Vi har bra erfarenhet och tät kontakt med båtvarvet i Lidköping.

Tusentals båtar har lämnat fabriken vid det här laget och förgyller fritiden för många.

Intresserad? Tveka inte att kontakta oss!

Vi jobbar med försäljning

Andreas

Tel. 0304-66 16 49
andreas@myggenasmarin.se

Louise

Tel. 0304-66 16 49
louise@myggenasmarin.se

Micore båtar – Hela produktionskedjan internt

Micores kollektion av innovativa småbåtar med genomgående design skapas med stort miljöengagemang i Lidköping. Idag renas 90 procent av utsläppen från deras fabrik, som också integrerar hållbara material och ett socialt ansvarstagande i tillverkningsprocessen. Micore båtar har alltid höga ambitioner och har valt att behålla hela produktionskedjan internt, från idé till färdig båt. Genom att ha full kontroll över hela processen kan Micore med stolthet säga att din nya båt är ett exempel på svenskt hantverk när det är som bäst!

Tillverkas i Lidköping

Deras sortiment av småbåtar har omsorgsfullt designats och tillverkats under samma tak i Lidköping. Från det första strecket på designbordet till den sista detaljen i vår moderna glasfiberfabrik, arbetar Micore med en unik fingertoppskänsla för både funktion och design. Varje modell är ett noggrant hantverk med smarta detaljer och äkta materialval.

Micore strävar alltid efter att skapa en unik sjöupplevelse. Genom att kombinera djärva linjer med bekväm interiör vill de erbjuda båtar som ger körglädje. Samtidigt är säkerheten alltid i fokus, så att du kan känna dig trygg även under tuffa förhållanden.

Som ett familjeföretag där båtlivet är en del av deras vardag förstår de småbåtsägares behov. Micore vet att behoven kan variera och att de är avgörande för sjöupplevelsen. Därför erbjuder de ett brett sortiment av tillbehör till deras redan välutrustade båtmodeller. Oavsett om du söker lyx, sportighet eller bara ren nöjesfaktor kan du anpassa din nya båt med tillbehör som passar ditt liv på sjön!

Familjeföretag i andra generationen

Micore Boats AB är ett familjeföretag i andra generationen som främst tillverkar båtar under deras eget varumärke Micore, men de utför också legoproduktion för industrin. Micore grundades 1979 av Göte Gustavsson, och den första Micore-båten såg dagens ljus 1986 i sin första version, Micore 490GT.

Micore har tillverkat båtar i över 30 år och arbetat med glasfiberproduktion i 40 år, vilket ger dom en bred kunskap om både glasfiberlaminering och båtproduktion. Vid det här laget har tusentals båtar lämnat Micores fabrik och berikar fritiden för många människor. Idag drivs Micore av Götes barn, syskonen Malin och Peter Tholérus.

Bakom Micore’s framgång ligger självklart mycket hårt arbete och expertis, men en oerhört viktig ingrediens är deras familjs outtömliga intresse för skärgårdsliv och båtliv. Syskonen är födda och uppvuxna i fiskeläget Spiken utanför Lidköping, så sjön har alltid varit en naturlig del av deras liv. De tillbringar fortfarande större delen av deras fritid på sjön under den ljusa halvan av året. Micore vet vad som krävs för att en båt ska kunna ge de perfekta sommardagarna bland öar och skär. Snart är vi där igen.

Kanske är du då en del av Micore-gänget?

Första Micore-båten såg dagsljus 1986

Ett av syskonen som idag äger Micore; Peter

Från fabriken i Lidköping

0
Din offertförfrågan
Din offertförfrågan är tomTillbaka