Myggenäs Marin på Tjörn

Sandström båtar – en norrländsk framgångssaga

Sandström båtar är en av Sveriges största tillverkare av mindre kvalitetsbåtar och kustfiskarnas favoritbåt. Vår båtbutik och vårt showroom finns på Tjörn – ca 45 minuter norr om Göteborg.

Kom in till oss och kika närmare på Sandström! Vi är störst på Sandström båtar.

Om Sandström

Sandström är en av Sveriges största tillverkare av fritidsbåtar. Dom har utvecklat och producerat båtar sen 60-talet. Friheten på vattnet skapar möjligheter – Sandströms båtar likaså. De skapar möjligheter för dig att kombinera både nytta och nöje.

Är många och långa fisketurer ditt stora intresse har du mycket att välja på i deras breda modellprogram. Längtar du hellre efter sköna dagar med utflykter i vår storslagna skärgård har de många modeller som passar som handen i handsken även för dig.

Intresserad? Tveka inte att kontakta oss!

Vi jobbar med försäljning

Louise

Tel. 0304-66 16 49
louise@myggenasmarin.se

Magnus

Tel. 0304-66 16 49
magnus@myggenasmarin.se

Om Sandström båtar

Sandström båtar fokuserar främst på att tillverka båtar, badtunnor och jordkällare. Deras båtprogram består av 20 olika modeller, från den minsta modellen Sandström Basic 340 till den största modellen Sandström Classic 625 CC. Dessa båtar säljs genom cirka 80 återförsäljare i hela Norden, samt i Tyskland och på Grönland. Förutom båtar tillverkar de även badtunnor, jordkällare och utför vissa legoarbeten.

På Sandström Innovation har dom en egen produktutveckling där de kontinuerligt förbättrar deras produkter för att möta deras egna och kundernas krav. Sandström båtar tillverkar deras produkter i ändamålsenliga lokaler med moderna metoder och verktyg för att säkerställa kvalitet och effektivitet.

Dom vill att du ska uppleva den fantastiska naturen som omger oss, både till lands och till sjöss. Även om deras  båtar tillverkas i en bygd med guld och gröna skogar har dom en särskild passion för vattnet och båtlivet. Friheten på vattnet ger möjligheter, och deras båtar skapar möjligheter för dig att kombinera nytta och nöje. De hjälper dig att förverkliga dina drömmar och skapa oförglömliga upplevelser på vattnet.

Om du älskar att ge dig ut på långa fisketurer har Sandström båtar många modeller att välja mellan i deras breda sortiment. Om du föredrar avkopplande dagar med utflykter på våra fantastiska sjöar eller i vår vackra skärgård har dom också många modeller som passar dig perfekt.

Vad kännetecknar Sandström båtar

Deras båtar kännetecknas av komfort, karaktär och körglädje. De är stabila, säkra och stilfulla, vilket förstärker den unika Sandström-känslan. Tusentals ägare av deras båtar har redan upplevt detta. De välkomnar även dig ombord!

Sandström är ett familjeföretag som har tillverkat kvalitetsbåtar i flera generationer, vilket har skapat en stark kvalitetskultur i alla delar av företaget. Sandström strävar efter kontinuerliga förbättringar av kvaliteten i alla led, från leverans av råvaror och material till leverans av båten till kunden.

Deras framgångar bygger till stor del på deras konsekventa fokus på kvalitet, och det är något de definitivt inte kommer att ändra på i framtiden. Genom att göra saker rätt från början skapar Sandström förutsättningar för att fortsätta tillverka ännu bättre båtar för deras nya kunder.

Trots att båtarna tillverkas i en bygd med guld och gröna skogar har de en särskild passion för vattnet och båtlivet.

0
Din offertförfrågan
Din offertförfrågan är tomTillbaka