Myggenäs Marin på Tjörn

Vi säljer TK-Trailer. Båttrailer, båtvagnar och släpvagnar

Vi säljer båttrailers från de välkända märket TK-trailer. Fråga oss ifall du är osäker på vilken båttrailer som passar dig bäst!

Båttrailer / Båtvagn

Typ
Belastning max kg

Båtlängd meter ca

Svenska Tk-Trailer

Svenska Tk-trailer står för hållbar kvalitet, alla båtvagnar är uppbyggda på ett helsvetsat och varmgalvaniserat chassi som skyddar mot rost i många år.
De är stabila, lättdragna och perfekta för förvaring mellan säsongerna.

Båtvagnar är oregistrerade och får köras i max 30km/h

Båttrailer är registrerade, bromsade (från 850kg) och får köras i upp till 80 km/h 

Eu-vagn kallar man obromsade trailer som är registrerade och får köras i 80km/h, max last 580 kg.

Upptäck Excellence inom Båttrailers och Båtvagnar med TK-Trailer – Tillverkade i Sverige

Hos oss finner du det bästa inom båttransport och säkerhet med vårt utbud av högkvalitativa TK-Trailer båttrailers. Tillverkade med precision och expertis i Sverige, är våra TK-Trailer båtvagnar synonymt med pålitlighet.

Varför välja TK-Trailer?

Svensk Kvalitet: Varje TK-Trailer båttrailer är ett mästerverk av svenskt hantverk och kvalitet. Tillverkade med noggrannhet och omsorg, erbjuder de hållbarhet som håller över tid.

Anpassningsbarhet: Vår varierande produktlinje gör det enkelt att hitta den perfekta båttrailern för din båt. Oavsett om du har en mindre fritidsbåt eller en större motorbåt, har vi en TK-Trailer som passar.

Säkerhet Framför Allt: Med TK-Trailer kan du lita på att din båt transporteras tryggt och säkert. Den innovativa designen och robusta konstruktionen minimerar risken för skador under transport.

Utforska vårt sortiment av TK-Trailer båttrailers och ta ditt båtägande till nästa nivå. Välj kvalitet, välj hållbarhet – välj TK-Trailer. Kontakta oss idag för att hitta den perfekta båttrailern för dina behov

0
Din offertförfrågan
Din offertförfrågan är tomTillbaka