Myggenäs Marin på Tjörn

Vinterförvaring av din båt

Söker du vinterförvaring för din båt? Vi erbjuder det mesta i form av service. Våra truckar lyfter båtar upp till 5 ton, vi har inomhus varm och utomhus kallplatshyra. Varmförvaringen är i nybyggda hallar med riktig isolering och värme. Motorbåtar upp till 8 meter förvaras i pallställ, större båtar förvaras på golvytorna.

Totalförvaring

Hos oss lämnar du din båt vid kajen i Myggenäs så sköter vi resten.

Vill du ha varmförvaring har vi bara fullservicealternativet, i varmhallen får du inte själv arbeta med din båt. Vi har endast fullservicebåtar inomhus.

OBS: Vi tar endast emot båtar med utombordare. 

Inomhus

Max 8 m. Uppvärmd och larmad hall.

Utomhus

Utomhusplats i högställ, max 8 meter.

"- Trevlig personal med otroligt bra serviceanda. Mycket bra område med service för allt en båtägare behöver från mat via båtdelar till drivmedel, sjösättning och upptagning. Har varit kund i närmare 10 år."
- Kay

"- Hjälpsam och mycket kunnig personal, man blir alltid väl bemött. Här är det folk man kan lita på!"
- Göte

"- Kanonbra försäljare, inte "påflugna". Kunniga och väldigt trevliga!"
- Elisabeth

Båtförmedling

Båtförmedling är ett bra sätt när man inte vill dra i alla trådar själv med försäljningen. Vi på Myggenäs Marin tog tag i detta med förmedling under våren 2016 och oj vad bra det blev. Mängder av båtar har hittat nöjda ägare och säljare har hittat större och mindre båtar genom oss. Vi jobbar med Sweboats standardmall för förmedling för en trygg affär och finans genom Swedbank.

Kontakta oss om för mer information och om vårt koncept passar dig och din båt.

Båtlyft

Trygg och säker sjösättning för båtar upp till 6 ton och max 3,5m bredd. Boka på nätet eller slå en signal på 0304 661649 genom oss.

0
Din offertförfrågan
Din offertförfrågan är tomTillbaka