Mekaniker/montör till vår verkstad!

Gillar du båtar, fyrhjulingar och motorer? Har kunskap och erfarenhet om motorer och gillar att arbeta varierat i en skön miljö? Bor du i STO regionen? Då kan du vara den vi söker!

Din plats hos oss.
Vi söker en mekaniker/montör för att komplettera vårt verkstadsteam. Din plats är i vår verkstad där vi servar, monterar och reparerar båtar och motorer. Det är uppvärmda nya fräscha lokaler utrustade för ändamålet. Du har en verkstadsansvarig som närmaste man som hjälper dig planera och handleda arbetet om det behövs.

Vi är specialiserade på båtar upp till 8 meter med utombordare. Du kommer arbeta varierat, reparation, service och montering av utombordare, Installation av utrustning och tillbehör.

För att lyckas och trivas

  • Utbildning och/eller erfarenhet inom motorer, helst båtmotorer. Kunskap/intresse av utombordare är ett stort plus.
  • Hög ansvarskänsla och arbetsmoral.
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vad vi erbjuder dig
Nu har du chansen att vara med i ett team och ett företag i stark utveckling. I verkstaden är vi en blandning av montörer och mekaniker med stort intresse för motorburna fordon i största allmänhet och flytande sådana i synnerhet.

Utveckling
Du kommer att kunna gå kurser för att lära dig Honda, Suzuki och Evinrudes utombordare. Installationsutbildning på elektronik tex. Garmin.

Om Myggenäs marin
Vi säljer båtar, motorer och erbjuder service/reparation i vår auktoriserade verkstad. Vi är återförsäljare för Sandström, Micore, AMT, Suzumar, Suzuki, Torqueedo och Honda. Butiken/verkstaden ligger ca 45 minuter ifrån Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken.

Kontaktuppgifter
Låter det intressant hör du av dig till:

Kristoffer Hiddink, Verkstadsansvarig kristoffer@myggenasmarin.se
Magnus Stenberg, Platschef magnus@myggenasmarin.se

0