Mekaniker/montör till vår verkstad!

Jobbeskrivning

Är du den vi söker?
Gillar du båtar, fyrhjulingar, vattenskotrar eller bara motorer? Har kunskap och erfarenhet av motorer och gillar att arbeta varierat i en skön miljö? Bor du i STO regionen? Då kan du vara den vi söker!

Din plats hos oss
Vi söker en mekaniker/montör för att komplettera vårt verkstadsteam. Din plats är i vår verkstad där vi servar, monterar och reparerar båtar, vattenskotrar, ATV och utombordare. Det är uppvärmda nya fräscha lokaler utrustade för ändamålet. Du har en verkstadsansvarig som närmaste man som hjälper dig planera och handleda arbetet om det behövs. Vi är specialiserade på båtar upp till 8 meter med utombordare. Du kommer arbeta varierat med reparation, service och montering av utombordare, installation av utrustning och tillbehör.

För att lyckas och trivas
Stort maskinintresse, utbildning och/eller erfarenhet inom motorer, helst båtmotorer. Kunskap/intresse av utombordare, fyrhjulingar och vattenskotrar är ett stort plus. Du gillar att leverera, färdigställa och vill vara en del av ett skönt team. Du vill lära dig nytt, utvecklas har hög ansvarskänsla och arbetsmoral.
B-körkort är viktigt, truckkort kommer du få ta om du inte har.  
Svenska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig
Nu har du chansen att vara med i ett team och ett företag i stark utveckling. I verkstaden är vi en blandning av montörer och mekaniker med stort intresse för motorburna fordon i största allmänhet och flytande sådana i synnerhet.

Utveckling
Du kommer att kunna gå kurser för att lära dig framför allt Yamahas men även Suzuki och Hondas utombordare. Yamahas ATV och vattenskotrar börjar vi med under våren och utbildning kommer även för dessa. Tjänsten kommer att anpassas efter dina kunskaper tillsammans med utbildning.  

Om Myggenäs marin

Vi säljer båtar, motorer, fyrhjulingar och vattenskotrar och erbjuder service/reparation i vår Yamaha, Suzuki och Honda auktoriserade verkstad. Vi är återförsäljare för Yamaha, Sandström, Micore, AMT och Silver. Butiken/verkstaden ligger ca 45 minuter i från Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken.

Kontaktuppgifter

Låter det intressant hör du av dig till:
Magnus Stenberg: Platschef magnus@myggenasmarin.se
Kristoffer Hiddink: Verkstadsansvarig kristoffer@myggenasmarin.se

Deltid, helgjobb, Sommarjobb. Butik

Jobbeskrivning

Är du den vi söker?
Hej, är du tjej eller kille som är i början av din karriär? Vi söker dig som känner hur energin bubblar och vill ge dig ut i verkligheten för att testa vingarna. Har du intresse av havets nöjen är det en fördel men inte ett måste. 

Din plats hos oss
Du kommer arbeta i ett team med tre andra säljare och ha varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andre lik. Du kommer att agera kundmottagare och säljare, besökarna hos oss skall få det bästa mottagandet. Du kommer lära hur vi hjälper kunder hitta rätt båt, rätt tillbehör, ta betalt i kassan, göra lånekalkyler, skriva köpeavtal. Från start kanske det räcker med att du hälsar kunderna välkomna, men du kommer lära dig hela resan.  

För att lyckas och trivas
Utbildning och erfarenhet är inte nödvändigt men energi och vilja att serva kunder är det. Det viktigaste i den här rollen är att du är en extrovert och glad person. Du ska gilla högt tempo då det under högsäsong är mycket att göra. Vi är ett gäng som arbetar hårt för att synas, höras och lyckas para ihop kunder med rätt produkt.

Vad vi erbjuder dig
Väldigt varierande arbete med stort ansvarstagande och du kommer att lära dig massor. Kanske vill du arbeta mer och då kommer det finnas plats för det om du är rätt person. Du kommer arbeta tillsammans med Julia, Magnus, Elsa och Jonny som din närmast ansvarige. Arbetstiderna kommer att variera, flera dagar i veckan under sommaren, lördagar och vid event övrig tid. Välkommen med din ansökan. 

Kontaktuppgifter

Låter det intressant hör du av dig till:
Magnus Stenberg: Platschef magnus@myggenasmarin.se

0
Din offertförfrågan
Din offertförfrågan är tomTillbaka