Myggenäs Marin på Tjörn

Vi säljer Torqeedo motorer

Torqeedo är marknadsledande inom den snabbt växande elektriska båtmotorindustrin och har funnits på marknaden sedan 2005.
Besök vår båtbutik på Tjörn för en säker och smidig affär.

Om Torqeedo

Torqeedo tillverkar enligt oss värdens bästa elmotorer och de enda som idag kan ersätta en vanlig förbränningsmotor. Motorerna erbjuder samma räckvidd och prestanda som en liten bensinmotor, men är behändingare, tystare, lättare och miljövänligare.

Travel 503/1003 driver utan problem fram gummibåtar, jollar och segelbåtar (upp till 1.5 ton) – flera timmar i sträck! Tack vare den integrerade GPS-mottagaren, ger displayen i rorkulten kontinuerlig information om räckvidd, hastighet och återstående batterikapacitet.

En ljudsignal meddelar när det återstår 30%, 20% och 10% av batteritiden. När batteriet är urladdat kopplar du enkelt in laddaren i ett eluttag. Med den nya snabb-laddaren är laddningstiden nu halverad från 12h till 6h. Det går även att ladda batteriet via ett 12V-system ombord på båten.

Slutligen kan batteriet laddas med hjälp av en Solcellspanel under färdens gång med hjälp av solens strålar.

Intresserad? Tveka inte att kontakta oss!

Vill du ha personlig rådgivning?

Magnus

Tel. 0304-66 16 49
magnus@myggenasmarin.se

Kristoffer

Tel. 070-99 20 44 03
kristoffer@myggenasmarin.se

"- Trevlig personal med otroligt bra serviceanda. Mycket bra område med service för allt en båtägare behöver från mat via båtdelar till drivmedel, sjösättning och upptagning. Har varit kund i närmare 10 år."
- Kay

"- Hjälpsam och mycket kunnig personal, man blir alltid väl bemött. Här är det folk man kan lita på!"
- Göte

"- Kanonbra försäljare, inte "påflugna". Kunniga och väldigt trevliga!"
- Elisabeth

0
Din offertförfrågan
Your cart is emptyReturn to Shop