fbpx
Myggenäs Marin på Tjörn

Ryds båtar –  Båtar från Sverige

Tillverkad i Sverige. Byggd med precision. Designad för äventyr.

Sveriges starkaste båt-varumärke? Vår båtbutik och vårt showroom finns på Tjörn – ca 45 minuter utanför Göteborg. Kom in till oss och kika närmare på Ryds båtar!

Om Ryds båtar

Redan 1946 öppnade Ryds dörren till större upplevelser på våra skandinaviska vatten. I dag är Ryds en av båtvärldens modernaste tillverkare med fokus på kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn. Kombinationen av traditionellt båtkunnande och en tillverkningsprocess i framkant gör Ryds båtar hållfasta och energieffektiva. Med nytänkande design och innovativa lösningar visar Ryds vägen till ett tryggt och miljösmart båtägande.

Är du intresserad? Tveka inte att kontakta oss!

Vi jobbar med försäljning

Andreas

Tel. 0304-66 16 49
andreas@myggenasmarin.se

Louise

Tel. 0304-66 16 49
louise@myggenasmarin.se

Ryds – Om Ryds båtar

Ryds båtar är speciellt designade för att klara av de nordiska förhållandena och uppfylla de specifika krav som båtfolk ställs inför i våra norra farvatten. Oavsett om du använder din båt i arbete, för transport, fiske eller rekreation, så kommer du att hitta en komplett serie stabila och stilfulla modeller i deras väletablerade sortiment.

Genom åren har Ryds varit banbrytande inom sjösäkerhet, komfort och funktionalitet. Deras moderna och bränslesnåla skrov med höga fribord erbjuder en verklig körglädje i en trygg och skyddad miljö. Ryds tillverkar alla deras båtmodeller med hjälp av vakuuminjicering för att uppnå detta. Hållbara och miljövänliga materialval samt smarta lösningar som förenklar båtlivet är kännetecken för Ryds.

Varje detalj är utformad för att ge båtfolk en rikare upplevelse i kombination med en trygg och enkel båtägande. Båtfolk väljer Ryds för svenska kvalitetsbåtar. Det är ett förtroende som Ryds har förvaltat i snart 60 år och som dom värnar om med varje båt som lämnar deras fabrik.

År 2012 bildades det nya företaget Ryds Båtar AB

Ryds började ta form redan 1946 med målet att skapa produkter som sprider glädje, öppnar upp för naturen och uppmuntrar till äventyr och gemenskap. Sedan 1968 har de tillverkat fritidsbåtar med fokus på kvalitet, säkerhet och funktion.

0
Din offertförfrågan
Din offertförfrågan är tomTillbaka